BEHANDLINGAR VI ERBJUDER

Gravidmassage

Under graviditeten genomgår en kvinnas kropp många förändringar, vissa av dessa framkallar stress och känslor av obehag. Massage är ett perfekt sätt att reducera denna stress och att framkalla ett bättre allmänt hälsotillstånd.

3 x 45 min = 1.420 kr
3 x 60 min = 1.670 kr

Mer om gravidmassage

Klassisk massage

Den klassiska massagen syftar till att gå mer på djupet i musklerna. Behandlingen ökar kroppens blodcirkulation, ger smidigare muskler och mjukar upp muskelspänningar. Vid massage frigörs även hormonet Oxytocin som ger dig lugn. Behandlingen är rehabiliterande, förebyggande och avslappnande och kan skräddarsys efter önskemål.

30 min = 410 kr | 45 min = 510 kr
60 min = 610 kr | 75 min = 710 kr

Mer om klassisk massage

Kinesiologisk tejpning

Som komplement till mina övriga behandlingar utför jag kinesiologisk tejpning. Metoden utvecklades av en japansk kiropraktor på 1970-talet och används i första hand för att reducera läkningsprocessen på skador men har även som syfte att lindra smärta. Tejpa spända muskler och avlasta dessa vid exempelvis ryggont, nackont, axelproblem eller lokal smärta.

15 min = 180 kr

Mer om kinesiologisk tejpning

Laserbehandling

Idag är laserterapi en naturlig del av behandlingen för många olika patientgrupper. Vid laserterapi påskyndas cellernas och kroppens självläkning, effekten är väl utforskad och den vetenskapliga litteraturen är mycket omfattande.

Mer om laserbehandling