TERAPEUTISK GRAVIDMASSAGE

Terapeutisk gravidmassage behandlar, förebygger och rehabiliterar på ett effektivt sätt de problem som är specifika för den gravida kroppen. Vid gravidmassage tar vi stor hänsyn till det blivande barnet.

Terapeutisk Gravidmassage behandlar både muskler, leder och cirkulationsapparaten för att patienten skall få bättre funktion och rörlighet i hela sin kropp. Denna helhetssyn, där vår kunskap inom medicin kombineras med specifik kunskap om den gravida kroppens uppbyggnad och funktion, är själva kärnan i behandlingen.

Behandlingen
Vi inleder med att göra en individuell bedömning av ditt behov och dina förutsättningar. Detta genom att ställa en rad frågor och göra rörelsetester. Du blir därefter masserad på en specialdesignad bänk för gravidmassage där du ligger bekvämt både på mage och rygg.

Blodcirkulationen ökar genom långa strykningar över hela kroppen för att behandla och förebygga svullnader i armar, händer, ben och fötter. Ödem och karpaltunnel-syndrom minskar radikalt och kan helt försvinna.

Med djupare knådningar löses värk och spänningar upp i bäckenet (foglossning), rygg, skuldror, nacke, armar och ben vilket ger dig en smärtfri graviditet.

Genom hela graviditeten
Du är varmt välkommen till oss redan från första graviditetsveckan och ända fram till förlossningen. Din partner är välkommen att följa med på en behandling för att lära sig att massera dig hemma och under förlossningen.

Allt detta får du hjälp med:
– Rygg- och nackbesvär
– Smärtor i höft och säte
– Foglossning och bäckenbesvär
– Svullnader och domningar i armar, händer, ben och fötter
– Behandling för ”manuell igångsättning” från vecka 40+
– En lugn stund – bara för att koppla av

Priser
3 x 45 min = 1.420kr
3 x 60 min = 1.670 kr

Har du frågor om behandlingen?
Kontakta oss gärna!

Lollo Hallin är certifierad terapeutisk gravidmassör. Läs mer om utbildningen hos Behandlingsteam John Carrier.