FÖRETAGSMASSAGE

En välmående personal är en mer effektiv och representativ personal!

De vanligaste sjukskrivningsorsakerna idag är för värk i ländrygg, nacke och axlar. Mycket statiskt- och stillasittande arbete leder ofta till spänningar och smärta i rygg, axlar och nacke. Även tunga lyft, som förekommer på många arbetsplatser sliter hårt på dessa delar av kroppen. Friskvård i form av massage kan minska sådana muskelrelaterade besvär.

Om man på ett tidigt stadium och på ett kontinuerligt sätt använder sig av massage, har den god effekt på besvär som vanligen benämns ”musarm”, ”datornacke/gamnacke”, huvudvärk, muskelinflammationer och, sist men inte minst, stress.

Fördelar med företagsmassage för arbetsgivaren
– Bidrar till att sänka företagets sjukskrivnings- och rehabiliteringskostnader, bidrar till en bättre arbetsmiljö i form av ökad trivsel och välbefinnande på arbetsplatsen, personalen känner sig omhändertagen och uppskattad.
– Personalförmån, det blir lättare att behålla och rekrytera personal. Inga restider då behandlingarna utförs på plats.

Att erbjuda regelbunden massage till sina anställda räknas ekonomiskt in under friskvård och är till 100% avdragsgillt för arbetsgivaren.

Massage på jobbet
Jag arbetar med flexibla lösningar och skräddarsyr ett upplägg som passar just ert företag; hur många som vill ha behandling, typen och omfattningen av behandlingarna, och vid en tidpunkt som fungerar för er arbetsmässigt.
Jag kommer när det passar er!

Vi tillhandahåller bänk och det material som behövs för att utföra ett professionellt arbete. Behandlingarna utförs i enskilt, lämpligt rum – exempelvis ett vilorum. I behandlingen ingår också tips om stretch och ergonomi.

Som terapeuter har vi tystnadsplikt som policy.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda ert företag?
Kontakta oss gärna!